Нов голям каталог RECKLI PATTERN BOOK 2016

8 продуктови категории, повече от 200 различни структурни матрици за бетон, 5 езика. Новият RECKLI PATTERN BOOK 2016 е атрактивен, информативен и лесен за употреба.

csm_oneworx_portfolio_patternbook_thumb_7a59d0cc82

Новият основен RECKLI каталог  е вече в наличност с променена визия и актуализирано съдържание. Той е и с ново име: RECKLI PATTERN BOOK 2016. Обединява в себе си всички продуктови категории на Reckli: структуриране на бетон, повърхностна обработка на бетон, предпазване и оцветяване на бетон и минерални повърхности, материали за изработка на матрици, форми и модели. Достъпен е на 5 езика: английски, немски, френски, испански и италиански. Изработен е изцяло с визия, представяща новия корпоративен дизайн на фирмата.

В RECKLI PATTERN BOOK 2016 са представени всички категории стандартни структурни матрици, като е показана тяхната текстура, максимални размери и други техни показатели. Описан е и производствения процес за изработката на индивидуални и фотогравюрни матрици. В допълнение са добавени произвежданите от RECKLI  забавители за „мит бетон”, цветни (стейнинг) и безцветни импрегнатори, както и материалите за изработка на матрици, форми и модели (полиуретан, силикони, епоксидни смоли и строителни смеси на епоксидна основа и други).

Можете да изтеглите каталога в PDF формат, като кликнете с мишката на снимката по-горе или да го поръчате чрез официалния представител на RECKLI за България.