Образование отвътре и отвън: Центърът за знания към обществената библиотека в Болеславец (Boleslawiec) посреща посетителите със снимки на известни поляци на фасадата си.

Библиотеката Miejska в полския град Болеславец беше разширена с Център за знания през 2018 г. Новата сграда е място за срещи на обществеността, било то деца или възрастни граждани, и предлага многобройни предложения за обучение и образование. Целта на сградата вече е очевидна и отвън: бетонната фасада е украсена със снимки на известни поляци. Изображенията на папа Йоан Павел II и ученият Мария Кюри са апликирани върху фасадата с помощта на фотогравюрни матрици RECKLI Visuals. Снимките се конвертират чрез  компютърна програма във файл с 256 нюанса на сивото . След това CNC фреза изработва позитивен модел, върху който след това със специален RECKLI полиуретан се отлива гъвкавата структурна фотогравюрна  матрица.

За фасадата в Болеславец са изработени 11 различни форми с размери 3100 x 990 мм, за да украсят общо 31,5 кв.м бетонна повърхност. Бетоновите облицовъчни панели са изработени с GFRC (армиран със стъклени влакна бетон) по предложение на архитектите от полското студио  Sankon. Готовите облицовъчни панели са монтирани като окачена фасада, като бетона допълнително е защитен от замърсяване и графити с импрегнатор  RECKLI Graffix.