Декоративни външни настилки от индивидуални бетони плочи

Друг съвременен продукт, който предлагаме са индивидуалните бетони плочи за външни настилки. Те се изработват с големина и форма, която е изцяло съобразени с изискванията на клиента. Благодарение на богатата гама структурните матрици за бетон, производство на Reckli GmbH, лицевата структура на плочите може да бъде най-различна.

Изработваме, също така, и плочи със структура по индивидуален проект на клиента. По този начин върху лицевата им страна могат да се изобразяват гербове, фирмени лога, надписи, най-различни декоративни елементи и т.н. Дебелината на плочите варира в зависимост от предназначението им и тяхната големина. Те могат да се изпълняват както за високо натоварени настилки, така и за обикновени слабо натоварени дворни алеи или за интериорна употреба.

Плочите са изработени от висококачествен бетон със специални добавки. В зависимост от типа им, могат да бъдат и с вградена арматура. Изработват се и в най-различни цветове.

Като завършващо покритие се препоръчва и обработката им с износоустойчив импрегнатор Reckli, което значително увеличава тяхната дълготрайност, предпазва ги от замърсяване и придава допълнителна наситеност на цвета на плочата.