Arbloc s.r.l.

Arbloc s.r.l. е италианска фирма, която вече повече от 25 години е лидер в производството на пенополистиролови кофражи със специално високоиздражливо покритие. Кофражите на Arbloc решават редица проблеми свързани със сложни дърводелски работи, като същевременно се отличават с лекота на употреба и много добри естетически резултати.

Произвежданите от фирмата продукти се използват при изграждането на корнизи, стенни ниши, колони, стълбища, чела на балкони, арки, сводове, куполи и най-различни други архитектурни елементи. Желаната форма на бетона се постига с помощта на високо устойчив пенополистирол, изрязан с помощта на цифрово програмни машини в голямо разнообразие от форми и покрит със специално устойчиво покритие, даващо възможност за многократна употреба на кофража.

Наред с пенополистиролните кофражи Arbloc предлага голяма гама от готови декоративни детайли за декориране на фасади като прозоречни корнизи и рамки, подпокривни корнизи, етажни водоспиращи маркери, колони и капители за тях и други.

Дългогодишния опит на Arbloc в този бранш е гаранция за намирането на най-доброто решение за всеки конкретен случай.