RECKLI Graffix basic – безцветен импрегнатор против графити

RECKLI Graffix basic е надежден безцветен защитен импрегнатор за бетон и абсорбиращи минерални повърхности. Той създава едва забележимо безцветно дишащо покритие с не залепващ ефект и устойчивост на UV лъчи.  RECKLI GraFfix basic е продукт на водна основа със съдържание на високо ефективни флуорни компоненти, придаващи на третираната повърхност хидро и олиофобни свойства. След прилагането му графитите могат да се отстранят лесно от минералната повърхност с помощта на почистващи вещества и пароструйка.

RECKLI Graffix basic се използва за защита от графити и други замърсявания на видим бетон, бетонови елементи като пейки и кошчета, бетонни конструкции, като мостове и сгради и т.н. Продуктът е подходящ за защита и на други минерални повърхности, като клинкер, мазилки, естествен камък и т.н. Не е подходящ за покрития обработени с дисперсни или органични бои, мазилки на полимерна и епоксидна основа и други не минерални материали.

Върху повърхности от варовик, пясъчник и други меки минерални материали не може да се гарантира постигането на защитен ефект при многократни цикли на почистване.

Замърсените повърхности могат да се почистват с RECKLI Graffix basic cleaner.

Флуорполимерна дубстанция на водна основа
SD стойност: 0,02
Разход: 100 и 200 мл.на м²

Предлага се в туби от 1, 5, 10, 25 л. и варели от 200 л.