RECKLI SELECT текстури може да изтеглите и от mtextur.de

Дигитализацията продължава да напредва в строителната индустрия.BIM и CAD файловете отдавна са задължителни за производителите и част от ежедневието на архитектите и проектантите.

Интернет платформата за строителни материали за архитекти и проектанти „mtextur“ предлага просто и лесно решение за включването на тези файлове в процеса на дигитално планиране.Чрез свързване в мрежа с почти всички съответстващи програми за планиране и CAD софтуер, цифровата информация за продуктите може лесно да се интегрира в процеса на планиране.

Проектанти и архитекти вече лесно могат да включат повече от 150 текстури от серията RECKLI SELECT в процеса на своето дигитално планиране и виртуално да визуализират  идеята си за фасада  от текстуриран архитектурен бетон. BIM и CAD файловете на тези приблизително 150 дизайна са безплатно достъпни за изтегляне на  mtextur.de. Също така на разположение са  и много референции от изпълнени обекти в цял свят с RECKLI текстури за вдъхновение в процеса на планиране.

Всички текстури и препратките към тях може да намерите ТУК…

Къщата със завесите във Варшава, Полша

Къщата със завесите край Варшава изглежда като обгърната от бетонна завеса. Бетонните облицовъчни елементи не само обгръщат къщата като завеса но със своята структура се явяват като бетонно продължение на вътрешните завеси на френските прозорци гледащи към градината, като по този начин къщата изглежда изцяло обгърната от завеси. Съчетавайки умело облицовки от бетон, дърво и метал, архитектите от  Trzop Architekci успяват да подчертаят умело текстурата на всеки материал. Сградата е изпълнена 2017 г с матрица RECKLI 2/169 Columbia   и облицовъчни бетонни панели. Заповядайте в галерията

Reckli GmbH отново на Българска Строителна Седмица 25-28.02.2020

Viziq-2020-1000px-XReckli GmbH  и тази година е сред участниците в Международната специализирана изложба „Българска Строителна Седмица”, която ще се проведе от 25.02. до 28.02.2020 г.в гр.София. Най-сърдечно Ви каним да посетите щанда на фирмата, където ще Ви предоставим подробна информация за еластичните структурни матрици за видим бетон, произвеждани от Reckli GmbH, както и за фасадните структурирани  облицовъчни панели от различни материали, изработвани с тях. Ще бъдат представени  и впечатляващи архитектурни обекти от цял свят, илюстриращи неограничените възможности за атрактивно оформяне на видим бетон с еластични структурни матрици. Ще можете да се запознаете и с богатата производствена гама от продукти на фирмата, като фотогравюрната техника на Reckli (възпроизвеждане на снимки върху бетона), RECKLI Artico (орнаменти от мит бетон), RECKLI WetCast (форми за нестандартни подови плочи), забавителите за декоративен мит бетон, цветните и безцветни импрегнатори за бетон и минерални повърхности, двукомпонентните полиуретани, силикони, епоксидни смоли и други.

Ще се радваме да Ви посрещнем на нашия щанд 2А12 във втора палата на Интер Експо Център в гр. София, от 25.02.2020 г. до 28.02.2020 г. и да Ви запознаем  подробно с многостранните възможности, които предлагаме на архитекти, инженери, дизайнери, инвеститори, проектанти, строители, както и на производители на бетонни изделия или матрици и форми за тях.

Нов голям каталог RECKLI PATTERN BOOK 2016

Нов голям каталог RECKLI PATTERN BOOK 2016

8 продуктови категории, повече от 200 различни структурни матрици за бетон, 5 езика. Новият RECKLI PATTERN BOOK 2016 е атрактивен, информативен и лесен за употреба.

csm_oneworx_portfolio_patternbook_thumb_7a59d0cc82

Новият основен RECKLI каталог  е вече в наличност с променена визия и актуализирано съдържание. Той е и с ново име: RECKLI PATTERN BOOK 2016. Обединява в себе си всички продуктови категории на Reckli: структуриране на бетон, повърхностна обработка на бетон, предпазване и оцветяване на бетон и минерални повърхности, материали за изработка на матрици, форми и модели. Достъпен е на 5 езика: английски, немски, френски, испански и италиански. Изработен е изцяло с визия, представяща новия корпоративен дизайн на фирмата.

В RECKLI PATTERN BOOK 2016 са представени всички категории стандартни структурни матрици, като е показана тяхната текстура, максимални размери и други техни показатели. Описан е и производствения процес за изработката на индивидуални и фотогравюрни матрици. В допълнение са добавени произвежданите от RECKLI  забавители за „мит бетон”, цветни (стейнинг) и безцветни импрегнатори, както и материалите за изработка на матрици, форми и модели (полиуретан, силикони, епоксидни смоли и строителни смеси на епоксидна основа и други).

Можете да изтеглите каталога в PDF формат, като кликнете с мишката на снимката по-горе или да го поръчате чрез официалния представител на RECKLI за България.

 

Участие на Reckli GmbH в Българска Строителна Седмица 16-19.03.2016

bss1Фирма Reckli GmbH, за поредна година е сред участниците в Международната специализирана изложба „Българска Строителна Седмица”, която ще се проведе от 16.03. до 19.03.2016 г.в гр.София.

Най-сърдечно Ви каним да посетите щанда на фирмата, където ще получите подробна информация за еластичните структурни матрици за видим бетон, произвеждани от Reckli GmbH, както и за облицовъчните структурирани фасадни панели от различни материали, изработвани с тях. Ще бъдат представени впечатляващи архитектурни обекти от цял свят, илюстриращи неограничените възможности за атрактивно оформяне на видим бетон с еластични структурни матрици. Ще можете да се запознаете и с богатата производствена гама от продукти на фирмата, като фотогравюрната техника на Reckli, RECKLI Artico (орнаменти от мит бетон), RECKLI WetCast (форми за нестандартни подови плочи), забавителите за декоративен мит бетон, цветните и безцветни импрегнатори за бетон и минерални повърхности, двукомпонентните полиуретани, силикони, епоксидни смоли и други.

Ще се радваме да Ви посрещнем на нашия щанд 2А12 във втора палата на Интер Експо Център в гр. София, от 16.03.2016 г. до 19.03.2016 г. и да Ви запознаем  подробно с многостранните възможности, които предлагаме на архитекти, инженери, дизайнери, инвеститори, проектанти, строители, както и на производители на бетонни изделия или матрици и форми за тях.

Очакваме Ви!

ПРЕЗЕНТАЦИЯ В ХАСКОВО, ШУМЕН И В.ТЪРНОВО

От 16 до 18.11.2015 г., организираме презентации на продуктите предлагани от Reckli GmbH и ПЕТА 2000 ЕООД в три града на България. На тях ще бъдат подробно представени структурните матрици да видим бетон, начина им на употреба, както и други продукти, производства на Reckli GmbH. Ще се презентират и произвежданите тук в България от фирма ПЕТА 2000, с помощта на матрици Reckli, нови структурирани облицовъчни панели от полимербетон за външна и вътрешна употреба.

Презентациите ще бъдат в следните градове:

16.11.2015 г. - гр.Хасково, от 17.00 до 19.00 ч. в Голямата зала на хотел Родопи, находящ се на бул.България № 39.

17.11.2015 г. - гр.Шумен, от 17.00 до 19.00 ч. в залата на хотел Контеса, находящ на ул.Черноризец Храбър № 4. 

18.11.2015 г. - гр.Велико Търново, от 17.30 до 19.15 ч. в залата на хотел Алегро, находящ на ул.Цар Тодор Светослав № 15

Ще се радваме да присъстват всички специалисти, интересуващи се от предлаганите от нас продукти.