KEIM архитекти

Бои за хора и архитектура. Имате определена визия, ние имаме подходящата боя! 

Минерално силикатни бои от 1878 г.

Минерално силикатните бои на KEIM плътно съпътстват историята на архитектурата през 20-ти и 21-ви век. Те  вдъхновяват архитекти, инженери,  занаятчии и художници от десетилетия.

Независимо дали става дума за проекти за заведения за обществено хранене, сгради с културна насоченост, паметници, хотели, училища, административни сгради,  еднофамилни или многофамилни жилищни сгради, боите на KEIM означават трайна добавенастойност и първокласно качество. Имаме правилният продукт за почти всяка повърхност. Боите на KEIM отговарят на високите изисквания  относно   естетическите аспекти, здравословните проблеми, също така и на строителната физика. Свързващото вещество от калиев силикат позволява на светлинните лъчи да се отразяват директно от цветния пигмент, което води до невероятна дълбочина и блясък. Цветните нюанси блестят направо от кадифената матова повърхност с абсолютна стабилност на цветовия нюанс. Благодарение на което  фасадите оцветени с KEIM остават непроменени в продължение на десетилетия.

Заха Хадид:

„не мисля, че предназначението на архитектурата е само  подслон и обикновенно ограждане. Тя трябва да може да ви развълнува, да ви успокои, да ви накара да се  замислите.“

Zaha Hadid

Брошура

KEIM Edition  Zaha Hadid Architects

Потопете се във фантастичния архитектурен свят на световноизвестния архитект Заха Хадид!     

 

 

MVRDV Архитекти

"Доброто планиране трябва да е смело. Лесно  е да се направят хората щастливи, като им дадеш това което очакват. Но е много по-добре да им покажеш как един неочакван подход може да направи живота им по-добър в някои отношения."

 

 

Брошура

KEIM Edition MVRDV Optimistic Architecture

Открийте света на MVRDV архитекти!

 

 

За  кой ваш  проект можем да ви съдействаме?

Нашите консултанти са на ваше разположение за вашите индивидуални  проекти и ще работят с вас за да  намерите идеалното техническо и естетично решение. Многобройни архитектурни фирми от цял свят залагат на боите на KEIM. Референции от реномирани фирми като Zaha Hadid Architects, Rem Koolhaas, MVRDV,  Foster + Partners говорят сами за себе си.

 

Брошура

KEIM Проекти от най-висок клас

Очарователни, проекти на KEIM от целия свят!