ЗА НАС

"ПЕТА НТ" ЕООД е специализирана в търговията и производството на различни материали и изделия използвани в строителната индустрия, както и във въвеждането на авангардни и иновативни технологии и продукти на българския строителен пазар. Фирмата е изключителен представител за България на немската фирма RECKLI GmbH, американската NAWKAW Corp. и италианската ARBLOCK s.r.l..

RECKLI GmbH е лидер в производството на гъвкави структурни матрици за текстуриран видим бетон. Тя произвежда също така полиуретани, силикони и епоксидни смоли, използвани при производството на матрици и форми за бетонови изделия, както и за други цели. Основен неин продукт са и забавителите за „мит бетон” и импрегнаторите за минерални повърхности.

NAWKAW Corp. произвежда собствени патентовани оцветяващи и импрегниращи продукти на водна основа за минерални повърхности като керамични тухли, камъни за зидария, хоросанови и циментови мазилки, бетон и други подобни. Тя е всепризнат световен лидер на пазара на тези продукти и е отговорна за създаването на тази ниша от строителната индустрия.
ARBLOCK s.r.l. вече повече от 25 години е лидер в производството на пенополистиролови индивидуални кофражи за стоманобетон със специално високоиздръжливо покритие. Наред с това, тя предлага и голяма гама от готови декоративни детайли за декориране на фасади.

Поради все по- големият интерес  от архитекти и инвеститори към Фасадните системи от GFRC (Glassfibre Reinforced Concrete) Армиран със стъклени влакна бетон. Започнахме производството  и предлагането на фасадни панели от GFRC.В зависимост от конкретният проект  панелите се произвеждат в България или при наши партньори в чужбина. Благодарение на големият брой структурни матрици Reckli, както и възможността за производството на индивидуални матрици гамата от различни лицеви повърхности и форми, с които можем да произведем панелите, е практически неограничена. Произвеждаме, също така и нестандартни бетонови изделия и елементи по индивидуална спецификация или проект на клиента.

Благодарение на дългогодишният опит и десетките обекти изпълнени в България и чужбина с помощта на материалите и технологиите предлагани от представляваните от нас фирми при използването и оформянето на бетона, като основен строителен материал, ние имаме възможността да съдействаме за реализиране на практика на всяка Ваша архитектурна или дизайнерска идея.

Разполагаме и с добре обучени екипи, занимаващи се с монтажа на произвежданите от нас изделия, както и с други строителни дейности в зависимост от конкретния обект. Съвместно с нас работят архитекти, дизайнери и художници с дългогодишен опит, готови да изпълнят всяка Ваша, художествена, архитектурна или дизайнерска идея.

ARBLOC S.r.l., www.arbloc.com

logo ArblocПенополистиролови индивидуални кофражи
за стълбища, сводове, арки и други.
Фасадни профили, колони и други подобни.

                                       snimka 7